Book ditt møterom

på Møller Medvind Arena

I Møller Medvind Arena handler alt om inkludering, og vi ønsker at så mange som mulig skal få oppleve arenaen. Derfor er det anledning for alle som ønsker det å benytte både møterom og kantinetilbudet i inkluderingsarenaen.

Ikea---Medvind-1R0A9034

Lyst og lett, fleksibelt og praktisk

I Møller Medvind Arena finnes møterom hvor kapasiteten varierer fra 4-120 personer, noe som gjør at dette er et egnet sted uansett om det er et møte med kjerneteamet eller med en hel organisasjon.

Alle møterom er utstyrt med både moderne skjermer, kamera- og lydutstyr, noe som gjør de godt egnet også for hybridmøter. I tillegg har fire av møterom digitale whiteboard-løsninger.

Vi har også et større fellesareal som kan sperres av, hvor det er tilgang på en 135 tommers LED-videovegg med 180 graders innsyn, BOSE lydanlegg og tre mikrofoner

Koseligste møterom i by´n

Når møtet er ferdig, eller du har bruk for en pause, har vi en flott og hjemmekoselig kantine med sitteplass til 120, som kan levere det du måtte ønske. Kantina vår drives etter Møller Medvind-metoden, som du kan lese mer om her.

Både møterom, konferanseområde og kantine er utstyrt med brukte møbler fra IKEA, som du kan lese mer om her.

Historie i veggene

Vårt bil- og kultursenter er også åpnet for publikum og våre gjester på Møller Medvind Arena.

Her er alle velkomne, og både bygg og adkomst er tilrettelagt for at alle skal kunne oppholde seg her. Vi har også gode parkeringsfasiliteter.

Nøl derfor ikke med å legge ditt neste møte, seminar, workshop eller konferanse hit – eller hvorfor ikke arrangere et privat selskap her?

Besøk vår bookingløsning for mer informasjon og detaljer

– har du spørsmål kan du ta kontakt med bennet.wu@4service.no.